Vad du än heter, you're the love of my life.

Vill ha detta intatuerat någonstans på min kropp. På revbenen tror jag. Klyshigt men åh så fint.
//Har förresten fått sommarjobb på Gustavsbergs Porslinsmuseum. Ska dit imorgon vid ett och få mitt schema och bli visad runt. Jag börjar på måndag och jobbar tre veckor fram, peppa pengar!//

Kommentarer
Postat av: Isabella

ÅÅÅÅÅH! Hälsa från mej! Framförallt till Elisa. Jag jobbade där för två år sen. Vi blev typ BFFs hehehhe ne okej... men hon gillade mej jättemycket iaf! Å bara så du vet kommer det bli skitvarmt men är ganska kul ändå.
Sen om dom inte har ändrat schemaprincipen så kommer du få jobba 87 timmar eller nå sånt istället för 90 som man ska få jobba. Jag sa till å fick jobba 3 till så jag fick så mycket pengar som möjligt!
Så bitter på att man inte får vara över 18 : <

Svar: Träffade Elisa och Jenny idag! De var jättetrevliga båda två... hoppas Elisa gillar mig lika mycket då heheh. fick asnice schema, typ 10.30 till 16! jaha så om man jobbar över får man mer? : o
Evelina

2012-07-04 @ 11:37:15
URL: http://belskih.blogg.se/
Postat av: Isabella

Jenny vet jag inte vem det är...
Näää men iaf för två år sen så va ju reglerna från kommunen att man fick jobba max 90 timmar. Men jag räknade ut att det inte blev 90 timmar på mitt schema å jag ville få så mycket pengar som mjöligt. Så det blev bara att jag jobbade alla 90 timmar istället för 87. Men inte så att timlönen ökar för man jobbar mer^^ för att få betalt ska man ju jobba över 8 timmar exklusive rast tror jag, men det kommer du ju inte göra å den regeln gäller nog inte på samma sätt när man får jobb via kommunen så.
Har för mej att jag hade samma tider som du.

2012-07-04 @ 21:09:58
URL: http://belskih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0