Glossybox Juli

Månadens Glossybox, inspirerad av USA. Boxen ja, produkterna vetja inte...
Superexalterad över läppstiftet, mörkt plommon-röd färg, så fin! Kräm ögonpennans färg var också helt underbar, velat ha en ljus pärl-krämskugga hur länge som helst, perfekt att ljusa upp snabbt i ögonvrån. Även velat testa Seche Vite top lack! Ögonborsten var dock fruktansvärt hård och bara blä, nejtack, snygg design var väl det enda. Nagellacket var inte heller någon hit tyvärr.
3/5 toasters!

Hur mycket borde man lägga på en kamera?

Nu är stora frågan, köpa Nikon coolpix s6600 som jag fått rekommenderat och som endast kostar ca 1500kr eller punga ut ca 3000kr extra och köpa Canon eos 600d........ asdfghjklöä det dyraste jag någonsin köpt är nog min Nintendo 3ds som ja köpte för 2000kr.
Jag har råd, men frågan e om det är värt ugh... ska kanske vänta till nästa lön, då har jag verkligen råd. ehh
 Att vara snål och shopaholic går inte ihop </3


efter-festival-sjukan + sjuk outfits

Den självklara efter-festival-sjukan är fruktansvärd, ligger endast o svettas och har även fått eksem liknande utslag över ca hela min kropp, ben, fötter, bröst, armar och rygg. Kliar så jag vill gråta ugh. Låter som en gammal crack tant också, det är dock lite småroligt.
• tog lite bättre bilder på min fina hatt när jag och Ture gick o köpte pizza. hatt varje dag mhm, sämst när de blåser dock hah •


Hej hej hallå

Nu är jag hemma från emmabodafestivalen. Blev sjuk som ett äckel efter två dagar där så veckan kunde varit bättre hahah MEN det var så himla fint ändå. Gick runt ful och äcklig på dagen och var party o snygg på kvällen. Billie the vision and the dancers var något av det finaste. Basshunter var häftigast ofc, han var så genuint glad över att vara där också så det var nog det jag var gladast över att se! Borgore var mest dans även fast han nog har de löjligaste texterna någonsin. 
Nu ska jag försöka att ta det lugnt och bli frisk. Min pojkvän fyller dock år så ska försöka vara pigg o glad heh, ( grattis älskling ) ♥️

EMMABODA 2014 + packlista

Nu drar jag, packad och klar! Eftersom jag är super-erfaren festivalare så tänkte jag dela med mig av min packlista ;)
 
Tågbiljetter - Festivalbiljett
SL kort - ID kort - Pengar
Tält - Underlag - Sovsäck - Stol
Liten väska (magväska för min del, hoho känner mig fett löjlig but still cool)
Våtservetter
Tandborste - Tandkräm
Smink - Sminkborstar - Liten spegel - Kam
Ta-bort-smink servetter
Shorts - Jeans - 2 Tröjor - 1 Varm tröja - Trosor - Strumpor - Skor
Regnponcho
Mobil - Laddare
Solskydd
Deodorant
Vattenflaska
Tuggummi
Torrshampoo
Solglasögon
Ppiller
Skoskavsplåster
Toapapper
Kortlek
Knäckebröd - Mjukost - Alkohol
 
Kanske låter som mycket men allt är så litet o lätt så det tar knappt någon plats. Häften av kläderna har man ju även på sig på vägen dit. ;) För er som kanske undrar så nej, jag är inte supersminkad på festival, är för det mesta osminkad under mina solglasögon men mot kvällen blir det nog något fräsigt läppstift + Limecrime's Wicked som jag har med mig i år + ögonbryn såklart och kanske lite concealer och eyeliner.
Eftersom jag inte är säker på att det blir någon festival nästa år så har jag även med mig min gamla skitkamera så jag kan ta mycket finfula bilder. - om det nu blir av, brukar glömma hahah!
Vi ses om en vecka, Puss!

Sexy Smokey Orange ı Make up Tutorial

första gången med lösögonfransar på undre fransraden, den ni, sög dock hahah så rekommenderar ej!

H A T T


Jag har sån jävla förfärlig otur

Ja, jag blev fakking äggad, alltså va? Seriöst, va är det för fel på människor?! Mina kläder och mitt hår, ägg all over. Blev först skitsur men grät såklart som en bäbis när jag väl ringde pappa. 
Far min polisanmälde det direkt. E fan stammis på polisen lol. Två anmälningar på några månader. Superkul. 

Smink look för er som vill få Ordningsvakt-haff

Då bilderna från Sommar inte visade ett uns av mitt smink - tur att jag tog en bild innan i bra ljus. 
Min vanliga bas som ni kan se hur jag gör på min youtube kanal (LÄNK), Mus Cybershadow Venus & Microshadow Dramatic, Elf liquid eyeliner, Maybelline falsies mascara + Benefits They're mascara och Elf's lip liner i färgen Bitter + Limecrimes Wicked Velvetine.
 
Superfina ögonskuggor som ramar in blåa ögon perfekt - fick ju nästan ordningsvakt-haff på Sommar pga mina ögon tom, hahah ew old ppl stop plz, gross

Igår @ Sommar

Vi må inte haft så stor publik (hahah) MEN vi spelade och jag känner att ja har fått ett bra hum om alla knappar o grejer , fett


Picknick i solen

hängt med mina bejbs idag på stranden, solat och picknickat lite, supermys!
nu ska jag äta lite glass om nom

emmaboda fix och trix

köpt lite saker till emmabodafestivalen idag, våtservetter, sminkservetter, torrshampoo osv. 
märkte även att de släppt spelschemat äntligen! supertaggd på Dub fx, feed me, borgore, gunther and the sunshine girls!!!, general knas, the chainsmokers, DVBBS, parken, movits, infected mushroom, pretty lights, billie the vision and the dancers!!!!, thomas stenström, savant och the royal concept
- nu sitter jag ute i kvällssolen och äter middag, falafel, mozarellasticks, aioli, pepparsås och en liten sallad 

Legolas Bodysuit/Swimsuit - snyggast fyndet i världen

ja, detta var ett fynd. finns liknande på Black Milk för typ 400kr men denna hittade jag, självklart, på ebay för 60kr (!!!!) say what crazy bananas, ja! fanns huur många fina tryck som helst, vill ha ca alla.
tänker rocka denna med en högmidjad cirkelkjol hela sommaren, och om man vill bada, ba o hoppa i! #rockon

Ny header! + plz help

förstår mig ej på photoshop och dessa koder och grejer men försöker okejj, dissa ej
någon som kan förklara för mig varför färgerna blir helt blekt och fult när jag sparar bilden? på photoshop ser färgerna superfina ut :(
plzz help

två nya perfekt för sommaren

från shoppingen fick jag med mig dessa supersköna och fina shorts från hm, 150kr och denna supersomriga och snygga cardigan från bikbok rean, 200kr. cardiganen är perfekt för att dölja lite för mycket hud som det ofta blir, för mig iaf heh. båda plaggen kommer användas mycket flitigt!
ı det är äntligen sol och varmt förövrigt och jag har spenderat hela dagen ute och stekt, lovely!

Hip, hip, Hurra!

såhär såg jag ut igår när jag åkte och firade Hannas 19 års dag (en dag för tidigt oops), vi åt crepes på Fyra Knop på söder och tog sedan lite drinks på snaps, supermysigt. hurrahurra för min bästis! ♥ oops att hennes present(er) inte hunnit komma dock oops, snart heh
På läpparna har jag Wicked från Limecrime + red velvet i mitten för lite plut.
På ögonen har jag smog från Mus i globlinjen och under ögon, sunfest eye dust från Sleek i ögonvrån + Maybelline's the falsies och Benefits they're real! mascara.

Chihuahuan Dexter På Besök

Denna lilla grabben har hängt hos mig några dagar. Min storasyster tar hand om honom då hans husse är out of town. Supersöt och en riktig kelgris!

Kaos i orten

Idag hämtade jag äntligen ut tågbiljetterna till Emmaboda efter en panik-ångest attack igår då min syster trodde att det fanns ett "hämta ut senast" datum och därav att biljetterna var borta. Så var det dock inte som tur var, puuuuuh! 
Efter det så drog jag, mor och mina systrar iväg på en liten shopping runda och sedan bio - The Grand Budapest Hotel - konstig men bra film. Avslutades med sushi till middag, bästa någonsin.
Visar imorgon vad jag fick med mig för fint från shoppingen :)))))

RSS 2.0