Med Majken

Var lite hundvakt åt denna gosingen idag.
Idag såg jag ut såhär. Rockar min nya favorit läppduo Sleek's Mulberry och Nyx's Black Sesame. 
Nu ska jag och mina två babes dj'a på sommar, komsi heh



Dagens Make Up

Nu ska jag springa till bussen waaaaaahhhh ~

Maroon and Grey - Psychobilly, Cyber Makeup Tutorial

Alla produkter står på youtube om ni är intresserade :)))

Skinnjacka - Fynd på Statsis

Drog till Sundbyberg någon dag sedan och letade efter en skinnjacka. Kollade på Myrorna och även Stadsmissionen där jag hittade denna jackan. Endast 200kr. Var lite skeptisk till att den är en kort modell men älskar det verkligen, så himla snyggt då jag ca alltid har högmidjat, lite Grease känsla vilket jag älskar. ;)
- lurade ut (aka på balkongen) Ture så han kunde ta lite bilder på mig fniss
 

Att göra egen Sushi ♡

I helgen försökte jag och Ture att göra sushi from scratch. Vi drog till Asian Market vid hötorget och köpte misu soppa, sjögräspapper, ris, vinäger, soja, wasabi, avokado, tofu, gurka och lax. Vi prövade på att rulla med hjälp av matta och även sushi kitet som Ture fick i födelsedagspresent som f.ö gjorde allting såååå mycket enklare! I kitet fanns det så man kunde forma sushi rullarna till hjärtan och även blommor, eheh lite halvfult men gulligt. Ger oss betyget VG+ då allting blev supergott men att det tog en helvetestid ugh. Blev middag runt 11 tiden på kvällen då vi var hungriga som vargar!

Nyx Macarons Lippie - Black Sesame

Varit på jakt efter ett grått läppstift sen evigheternas evighet. Trodde jag hittat rätt med Chinchilla från Limecrime men nej, helt fel. Men detta från Nyx, helt rätt. En solklar favorit! 
Köptes på Ebay för ca 50kr


Små ebay presenter varje dag förgyller min vardag



Brown/Bronze Smokey Eye & Red Lips ı Makeup Tutorial

Lite babbel där med hohoh, så ovant ew

paradise måndag

vaknade seriöst idag och min första tanke var " omg, paradise hotel börjar idag!!!!1!1!1!!", så himla pin hahah! men förra året aka -första gången jag någonsin tittat på detta hemska program- var så jäkla roligt åh, taggar till tusen. älskar att titta på dumma människor som blir galna av att vara instängda i ett hus :)))))
idag är jag även ledig, såååå skönt, börjar även bli sjuk så skönt att kunna vila ut. 
nu ska jag dra mig upp ut sängen och mixa ihop lite hummus tänkte jag. hummus frukost macka blir det nomnom

Kom och häng på Sommar ikväll!

Vi spelar hits från 2000- talet fram till kl 2.00 så komsi komsi och festa!

Jumpsuit till Shorts

Fick en jumpsuit av min mor ett tag sen men den var tyvärr för stor så min händiga mor tog till symaskinen och sydde om de till shorts, ser ut som en kjol, supersöt!
 

Dagens Smink

// video för denna look kommer ut nästa vecka förmodligen. jobbar som ett as denna vecka så har ej tid att redigera o greja eh, MEN de kommer ♥
- fick precis hem ett paket från ebay som jag köpte för ca ett halvår sen hahah! ebay sviker då aldrig
 

Fresh Glowing Summer Makeup ı Evelina Hellman ı

Kanske lite sent med en fräsch sommar look men men heheh, vad tycks? :*

Vego mat: Recept tips och Hummus for President

Det här med att inte äta kött borde ju vara så himla lätt egentligen? Tyvärr så kan jag inte riktigt släppa kebab och bacon än, även om jag skulle vilja. Men jag har börjat äta lite bättre då jag lärt mig göra världens godaste hummus som jag har på gärna allt om nom nom!
Tänkte dela med mig av några fruktansvärt goda maträtter som jag äter ofta nu för tiden och som även kan vara frukost, lunch och middag! Perfekt :))
 
Hummus recept (mitt iaf hah): Kikärtor, mycket citronsaft, vitlök, olivolja, spiskummin salt och peppar.
Mixa ihop allt, klart! ;)

Frukost: Macka med hummus och böngroddar. Så gott så jag dör.
Lunch: Falafel wrap. Falafel, sallad, gurka, tomat, rödlök, vitlökssås och böngroddar osv i ett taco eller tunnbröd.
Middag: Smålandsrulle, emmabodafestivalens höjdpunkt. 
Sallad, ost, böngroddar, saltgurka och hummus i ett taco eller tunnbröd. 
 
Pröva och tacka mig sedan hohoh. Lovar, sjukt gott! ;)

Min Smink Hörna & Vardagsfavoriter ★

Här sitter jag och sminkar mig varje dag, i mitten min fina spegel som har zoom på ena sidan, åt höger mina bas-borstar och åt vänster mina smink produkter jag använder ca varje dag med topps och mina ögonborstar.
 
I översta lådan har jag Make up Store Smog, Elf gotta glow, Elf candid coral, Elf liguid eyeliner, Benefit they-re real mascara och Maybelline the falsies. Även Make up Store Satin som ej är på bilden.
I understa lådan Rimmel stay matte puder, Make up Store fual foundation i Helsinki, Nyx hd concealer i Fair, Elf eyelid primer, Make up Forever mat velvet foundation nr15, Make up Forever hd puder, Bella pierre highlight och Make up Store fresh rose blush.
 

Tokio Hotel 2014

det är ju nästan pinsamt hur jag efter alla dessa år fortfarande crushar sönder såfort jag ser dessa boys (läs: endast Bill) lol, började följa honom på instagram direkt efter jag såg denna videon hahah, han har världens sötaste bulldog valp som heter pumpa. jajajaj tack

Tordag - Fredag

igår drog jag till ture när han slutat jobbet vid 9. vi lagade middag och ture fick sin sena födelsedagspresent, ett sushi kit från ebay. ska tydligen göra sushi rullandet osv superlätt, får se om de fungerar, i'llbeback
jag hade slagit in det i julpapper pga det enda vi hade hemma hahah!
idag åkte jag till mor, åt boccadillas MUMS, babblade och tittade på mors fina växthus
imorgon ska jag jobba till 23, samma på söndag och även måndag. var två veckor sen jag jobbade senast, känns som att jag glömt allt aggghhhhh hjälp, vill ha lov men även pengar aaaagggghhh hårt liv

Mineralfoundation

Idag- prövade för andra gången i hela mitt liv en mineral puderfoundation. Fick det som en test för länge sen, stod inget märke på ens så har ingen aning om var man kan få tag på den tråkigt nog. 
Har så blandade känslor, superlätt applicering men vet inte vad jag tyckte om täckningen hmm
Har ni någon superbra mineral foundation som ni rekommenderar? :)

Modern Pin Up with a Ombre Lip - Första snack-videon

shit va pin. hahah! läspar jag alltid när jag pratar svengelska? hm konstigt, iaf över tusen prenumeranter, den ni, lite häftigt hihoh. om ni inte förstod vad jag sa i videon (hahah) så hade jag lovat några vänner att jag skulle ta tummen ur röven och våga babbla lite i en video när jag fått 1k prenumernter, såatt yeee :))))))
superkul, pin att se sig själv dock

en emmaboda sminkning

tog en selfie en dag iaf heh

in my red heart shaped glasses

var ute med båten idag med far, tog första doppet i år och trixade med kameran

emmabodafestivalen 2014 i bilder

lite sitta i camp, lite ligga på ängen i väntan på Gunther, lite vara-flickig-och-sminka-sig-i-tältet,lite skogschill, lite vem-är-den-där-killen-va? lite så. så fint att emma hade med sig en kamera hurrahurra!

en spela in dag

idag har jag trixat med kameran och jag fullständigt älskar den! har endast problem med att iMovie inte vill upptäcka kameran när jag ska ladda över filmer så... eh ble, någon som vet vad som är felet?
har iaf spelat in en ny sminkvideo idag där jag pratar OMG jag vet, får se om jag vågar ladda upp den hahah är så stel :)))))
hade vidriga ögonfransar idag som bara kletade ugh
 

Min nya babyboo! - Canon EOS 600D

så igår mailade jag en kille på blocket, han ringde idag, vi bestämde tid att träffas och så wips så blev jag med kamera hahah, endast 3200kr fattigare. fick med orginalkartong + laddare o alla sladdar + två kameraväskor +två objektiv, ett 18-55 och ett 75-300, fett party!
min första kamera ever faktiskt och jag är så peppad!
tänk vad fina bilder jag kan ta och kvaliten på mina youtube videos :)))))

RSS 2.0