det här med alkohol

kom precis hem från jobbet och ugh vad trött jag är. - vart på så himla dåligt humör på vägen hem - satt och väntade på bussen när det kom två äldre män ( fruktansvärt berusade) och en liten kille på 13-14 år som var son till en av männen. bussen skulle komma om ca 10min när de två männen tog 'ännu' en öl och alltså neeeej jag förstår ej hur vissa föräldrar tänker. den lilla killen B A D sin far att inte dricka mer och sa att han var orolig att de inte skulle få komma på bussen och att de inte skulle hitta till dit de skulle.
får så ont i hjärtat, pappan ignorerade killen fullständigt och jag blir så arg. drick hur mycket du vill men varför tar man med sin son, förstår ej. försökte hjälpa till då de inte visste vilken buss de skulle ta eller hur de skulle ta sig till pendeln men åååååh ville bara sparka pappan i skrevet o ringa killens mamma eller något uh usch
hoppas lill-killen kom hem säkert :(

denna sommaren kan ta sig i röven, ge mig soooool!

har varit ute och joggat med min syster idag även fast vädret är bajs, druckit min vikt i kaffe och om en timma ska jag åka iväg till jobbet och jobba stängning. taggar imorgon då jag är ledig och ska sminka mig o fixa mig feeett fin (eftersom ja är supertråkigt sminkad då ja jobbar blä) och sen åka iväg och ha goskväll med Hanna wiiiiie!
nästa vecka ska min syster ta hand om en liten chihuahua vilket betyder att jag kommer ha en liten hundis hemma, mmmmmm goooosigt! ♥♥♥♥♥♥♥♥

Vita tänder nu till sommaren! Tandblekning till minipris ☀

För några veckor sen beställde jag hem Crest Whitestrips 3D. Tandblekning i form av "tejp" man sätter på tänderna och har på i 30min - 2timmar. 
 1.a bilden är ifrån en blekning. Märkte egentligen ingen skillnad men hade endast på det i 30min dock.
 2. bilden är ifrån femte blekningen och serniiiii det är ju faktiskt skillnad, hurra!
Använde blekningen ungefär en timma varje gång då jag tyckte det var krångligt att prata med de på + så lyckas man svälja lite blekning som läckt ut ibland och det smakade då inte gott. Fick endast lite illningar i tänderna en gång då jag borstat tänderna precis innan -vilket det stod att man verkligen inte skulle. Hahah så dumt! Annars inget ont eller obehag.
 
Rekommenderar dessa verkligen + ebay-säljaren. Billigt, snabbt och superbra!
LÄNK 130kr för 10st blekremsor/ 5 st användningar

det här med att jag är fett tråkig

det här med att jag endast skriver om nya saker jag köpt hahah vad är grejen, känns som det enda jag gör. fyndar på ebay. har inget liv. är tråkig, VAD VILL NI SE/LÄSA OM??? 
/gammal bild från 2012/ - måste vara ledig någon dag så jag kan sminka mig lite fint och göra roliga hårfrisyrer ugh

Glossybox Juni

OCH ÄNTLIGEN HAR JAG BENEFIT'S THEY'RE REAL MASCARA HURRAAA
i boxen fanns även - Svart Kajal från Färg, hårolja från Schwarzkopf, helt ekologiskt och naturligt läppbalsam från Naked Lips, shampoo/duschkräm från Naobay och in-shower body milk från nivea som jag verkligen har velat pröva!

Jelly Shoes - sötaste skorna i världen

EVELINA GILLAR
åh vad jag älskar dessa skor, hade de till studenten. små färgklickar som livar upp fötterna, supergulligt med spets strumpor i. mina är med en liten ynka klack, finns även som platta sandaler. nästa köp kanske heh
LÄNK 140kr Ebay

några år efter alla andra men okokok

hörni hörni, har ni hört? har gått och blivit cool som alla andra aka börjat "töja" mitt öra ahahah, är några år efter alla andra! ser ni eller, värsta hålet :p lol ne, e seg + får ej ha i på jobbet såatt.... köpte iaf superbra o billigt "börja töja kit" från ebay, klaga ej på att de e akryl plz :( fungerar perfa yo. lol har knappt ett hål men okok
länk till ett liknande om ni vill kolla in det

jobba - äta - sova - repeat

Imorgon börjar det, jobba - äta - sova - repeat. Jobbar cirka varje dag, konstigaste tiderna, börjar typ 9 ena dagen och 16 dagen efter. jobbar även till 23.30 två dagar i rad. kommer vara pain men cashflow yess. ska få öla lite på onsdag dock som tur är heheh.
 
äntligen köpt ett par Vans, mina enda "lätta" skor, så nöjd, supersnygga och endast 400kr

Foundation & Eyebrow Routine ı Makeup Tutorial

 ı nästa video kommer imorgon ı

Midsommar at its best!

Glad midsommar allihopa! Har haft en konstig och förvirrande dag men nu är klockan 10 och jag har precis redigerat klart min "foundation och eyebrow routine" video ( som jag f.ö är fett nöjd med!! ) och jag har ben n jerrys caramel chew chew så livet är helt ok. 

inget gör mig så lycklig än när jag fått nytt smink

för er som följer mig på instagram har sett att jag har blivit galen och spenderat första (riktiga) lönen riktigt rejält! 
första NYX produkterna någonsin har köpts och även första ELF produkterna någonsin
 
från NYX köpte jag HD concealer i färgen fair, soft matte lip cream i färgen morocco och lip liner i soft nude
från ELF köpte jag så sjukt mycket, så billigt, gratis frakt nu på deras uk sida, tipstips!
eyeliner, matte lip colors, lip stain, lip liners, blush, highlighters och makeup mist
 
 

mahogany makeup

idag har jag filmat ny sminkvideo ( se bild yo ), ölat lite och sedan, aka just nu: äter popcorn, tittar på itsgrace
jobbar 10-20 imorgon så sminkvideon kommer förmodligen upp på fredag, så ni vet heh //puss

Chunky Statement Necklace

Fick hem detta superfina, supercoola (yao) halsband! Letade efter ett s.k "statement necklace" men hittade inget som riktigt passade mig men beställde detta ändå och tycker ändå att det passar när jag är lite svart och svår, SÅ snyggt till att piffa upp en outfit, love it.
LÄNK 40 kr @ ebay

Sjung om studentens lyckliga dar! - studentpresenter

Lyckan när jag fick Sigma's Premium Professional borst kit i studentpresent! Femton helt underbart mjuka borstar för allt och lite till, åh helt underbara, nr.F25, nr.E50 och nr.E35 är 2die4. Känns så himla fint att ha dessa "fina" borstar och inte endast 5kr's ebay borstar och skolborstarna från Färg (dont get me wrong, de är bra, men dessa är bättre ehehhe).
Fick även ett kit ansiktskräm/nattkräm/tvätt/toner från the Body Shop från mina bästa vänner som även dessa blivit en favorit i min dagliga hudvårds rutin. Aldrig haft en nattkräm någonsin omg, är så len nu omg.
Av min pojkväns mor och lillasyster fick jag ett superfint armband och ett läppglans, så himla fina. 
Pin av mig men började gråta (känslosam dag okej) när jag fick ett armband av min mormor och morfar då det var mormors gamla som hon fått av morfar. Kändes så himla fint att ha något som verkligen betydde något, u feel me, superfint var det. ♥

hittade en death note så akta er

missade bussen till mottagningen lol och behövde vänta 1,5 timma till nästa buss lol, har en dålig dag OKEJJJ
ska börja titta om på en av mina favorit anime's Death Note nu, fick ju hem min egna superfina death note häromdagen som jag köpt på ebay! tänker användas flitigt till anteckningsbok, kommer aldrig våga skriva någons namn heheh

fredagen den 13.e

haft en dålig dag, försov mig så hann inte äta frukost innan jobbet, det regnade och jag glömde mitt älskade paraply på bussen, en gubbe blev sur på mig på jobbet och ville prata med min chef, spottade i hans mat, lol nej skoja, sen glömde jag mitt vatten på jobbet och törstade ihjäl på vägen hem. nu sitter jag med toast och kaffe och ska titta på första avsnittet från säsong 5 av pretty little liars, känns lite bättre nu iaf. så trött att jag dör men ska snart åka iväg till sista studentfirandet. älskar studentmottagningar, taggar mat i massor så jävla hårt!
läppstift: limecrime - wicked

Limecrime - Wicked & Red Velvet

Äntligen fick jag min Limecrime beställning och är gladare än gladast, äntligen äger jag Wicked från deras nya kollektion, så fin att jag förmodligen kommer använda det varenda dag! (så himla fin låda allt kom i också, tänker självfallet spara och använda flitigt till att organisera allt smink)
- ett av mina favoritmärken Nouba gör även denna typ av matta läppfärger, så ska testa dessa och se vilka jag föredrar, bra / dåligt osv!
Länk till Limecrime's hemsida

JAG HAR TAGIT STUDENTEN FYFN VAD JA ÄR BRA

igår, 9 juni 2014 sa jag hejdå till skolan föralltid. hejdå till alla fina lärare som jag gillar så himla, mitt älskade matkort och alla klasskamrater (inte farväl föralltid för dom dock)
hade finaste dagen, med mina fina i skolan, på flaket och sen på mottagningen med familj och vänner!
fick så mycket fina presenter som jag visar imorgon +( lite ebay + limecrime smink ja fick idag hihoh)
nu är jag..nästan arbetslös och måste ta tag i mitt liv, hårt :s

Sommar!

Yepp, igår drog jag, Nico och Hanna till Sommar för att spela på deras indiegolv. fett coolt yao, värsta dj.en, vi fick tyvärr inte spela dock hah MEN vi fick träna innan de öppnade upp golvet + gratis inträde och ölbiljetter i massor. vi ska få spela där någon annan gång såatt ja e nöjd 

Göra-sig-fin-förberedelser

Förberedelser inför studenten, ska bleka utväxten, färga håret pastellrosa, raka benen osv osv. Så himla mysigt att dra ut på göra-sig-fin förberedelserna heh...

Sommarläppar ☀

Italia Deluxe - Bella
 
 

Och idag tog världens bästa tjej studenten!

Nico sötnos ♥ så mycket studentfirande denna veckan + nästa, partyparty!
// åkte och checkade ut min dator så nu är den BARA min hurrahurra min macbook bebis! - nu ska jag iväg o fira Nico på hennes mottagning!

Fyfan vad hon är bra! ♥

Idag tog min finaste studenten. Utspring och mottagning och allt var så kul och jag peppar nu ännu mer min egen student!! Hurrahurra för Hanna, fyfan vad hon är bra! 
      

Queen

sån himla crush på henne/honom, så snygg dör jo ja tack hej 
  
  
  
  

Du är vacker, släck min törst med rosa läppar.

Studentutspring och studentmottagningar står på schemat denna veckan. Håller tummarna för lite sol till min student + mina vänners, plzplz solen komsi vill hoppa runt på ett flak utan att frysa ihjäl pga genomblöt i öl. fast fett taggD ändå
/superlång hals osv lol

Maleficent

Igår åt Turis och jag sushi mmmums och sen drog vi till sergel o såg Maleficent. Så fruktansvärt cool film, jag älskar konceptet att få se hennes sida ur historien och inte bara kungafamiljens. + hon är ju så jäääkla snygg herrejisses 



RSS 2.0